
Парміджано (італійська страва з баклажанами)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
160 г.
Pink Tomato in Packing
160 г.
Mozzarella Cheese Lel 45%
100 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
60 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
60 мл.
Basil in Pot
5 г.
Auchan Provence Tomato Sauce 300g
30 г.
Preparation steps
01
Баклажани і помідори ретельно промити і просушити. Потім овочі нарізати кружальцями завтовшки 0,7 см.
02
Кружальця з помідорів і баклажанів обсмажити на олії в сковороді, з обох сторін, до появи рум'яної скоринки. Потім овочі викласти на паперовий рушник і дати стекти зайвій олії.
03
У керамічну миску для запікання або невелику сковорідку викласти по колу чергуючи помідори і баклажани так, щоб овочі трохи накладалися один на одного. Таким чином застелити все дно миски або сковороди. Посолити і поперчити за смаком.
04
Зверху на овочі, в центр миски або сковороди, викласти томатний соус.
05
Зверху на соус і овочі посипати тертий сир Пармезан.
06
Запікати в духовці при температурі 180°C градусів, до появи золотистої скоринки у сиру.
07
Прикрасити свіжим базиліком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)