
М'ясо з грибами в червоному вині
Ingredients for the recipe
Ingredients
Celery Stalk
2 стебла
Onion
1 шт.
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
200 мл.
Uzbek Dried Apricots
100 г.
Bay Leaf
1 шт.
Auchan Oregano 20g
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Beef Fillet
1,5 кг.
7 Flour 1kg
50 г.
Food Studio Beef Broth 500ml
400 мл.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
10 шт.
Preparation steps
01
Селеру, курагу, цибулю дрібно нарізати. М'ясо і гриби нарізати середніми шматочками.
02
У великій мисці змішати селеру, цибулю, вино, курагу, орегано і лавровий лист. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
03
Розігріти духовку до 160°С. Розігріти олію на сильному вогні. Обваляти м'ясо в борошні і обсмажити до злегка коричневого кольору.
04
Додати суміш з вином, влити бульйон і готувати, помішуючи, 1,5 години. Додати гриби і тушкувати ще 20 хвилин, до м'якості.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)