
Куглоф
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Homemade Butter
150 г.
Raisins
100 г.
Almond
40 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
50 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Коньяк перелити в невелику чашку і замочити в ньому родзинки. Коньяк повинен повністю покрити родзинки.
02
100 мл. молока нагріти до теплого стану і замочити в ньому дріжджі. Потім додати 100 г. борошна, добре перемішати і поставити в тепле місце, щоб тісто підійшло.
03
Борошно, що залишилося просіяти через сито.
04
Потім потрібно замісити тісто, для цього змішати просіяне борошно, сіль, цукор, яйця, приблизно 100 г. вершкового масла, нарізане шматочками і молоко, що залишлося.
05
До тіста додати опару і прибрати його в тепле місце приблизно на 1 годину.
06
Поки тісто підходить, родзинки витягнути з коньяку і обсушити.
07
Також потрібно очистити від лушпиння мигдаль.
08
Після чого обсушені родзинки підмішати в тісто.
09
Дно форми для випікання (форма повинна бути у вигляді рельєфної корони) змастити вершковим маслом і викласти його мигдалем.
10
Зверху викласти тісто і поставити форму в розігріту до 180°С духовку приблизно хвилин на 50.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)