
"Ізюм" з чорної смородини
Говорити про цілющі властивості чорної смородини можна багато, тому пропонуємо приготувати з неї смачну корисність у вигляді родзинок. Історія походження цієї рослини вражає. Виявляється, чорну смородину вирощували ще на початку дев'ятнадцятого століття в Північній Європі і Росії. Тоді цією культурою ніхто не займався, це були усього лише дикі кущі. Тільки у середині 19 століття в європейських країнах ягода отримала визнання. У Росії в XV столітті уперше почали вирощувати смородину в монастирях, де вже згадувалося про лікувальні властивості ягоди. Дізнавшись, про величезний вміст вітамінів і мікроелементів, кущі чорної смородини нестримно зайняли видне місце в садах європейців і росіян. Аромат її незрівняний, а смак у будь-якому вигляді особливий! Заготовте сухофрукти і отримайте як бонус - хороше самопочуття!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Currant
90 г.
Preparation steps
01
Деко застелити пергаментом. Викласти поверх нього смородину. Нагріти духовку до 100ºС. Відправити деко з ягодами в духовку. Сушити близько двох годин.
02
Потім перекласти смородину на інше деко, заздалегідь застелене новим пергаментом. І знову просушити близько двох годин в духовці. Потім її вимкнути.Залишити ягоди на ніч.
03
Смородину перекласти в мішечки, або баночки. Зберігати родзинки краще в сухому прохолодному місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)