
Качина грудинка в апельсиновому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
4 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
100 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
180 мл.
Petit Ja Duck Brisket
350 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Для початку необхідно приготувати апельсиновий соус. Для цього потрібно взяти глибоку сковороду. З 4 апельсинів вичавити сік, змішати його в сковороді з курячим бульйоном, цукром і апельсиновою цедрою. Готувати до розчинення цукру.
02
Взяти качину грудку, посолити. Поставити на вогонь сковороду, розігріти. Ніякого масла для смаження не потрібно! Покласти качину грудку на гарячу сковороду шкіркою вниз. Смажити протягом 12 хвилин.
03
Перевернути грудку іншою стороною і смажити ще 10 хвилин. Качиний жир злити.
04
Нарізати готове м'ясо і полити апельсиновим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)