
Борщ у мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
3 ст. л.
Onion
1 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
White Cabbage
200 г.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Beetroot
1 шт.
Carrots
1 шт.
Tomato
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Cykoria Laurel Leaves 12g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо (чудово підійде свинина) нарізати на шматки. Обсмажити в мультиварці на олії 20 хвилин. Моркву і буряк очистити і натерти на великій терці.
02
Помідори помити і нарізати четвертинками. Цибулю очистити і нашаткувати, і разом з морквиною додати до м'яса. Смажити 15 хвилин.
03
Болгарський перець нарізати кубиками і також відправити до мультиварки на 15 хвилин. Сюди ж додати томати і томатну пасту. Тушкувати 10 хвилин.
04
Буряк, який раніше був нарізаний, додати теж до інгредієнтів. Часник видавити в пресі для часнику, і вслід закинути в мультиварку. Приправити і посолити.
05
Картоплю очистити від шкірки, помити і нашаткувати. Заразом виконати це і з капустою. Покласти до інших інгредієнтів, залити водою, посолити за смаком. Вибрати на кухонному приладі режим "тушкування" і встановити час (60 хвилин буде достатньо).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)