
Ячна каша з куркою та овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
330 г
Carrots
1 шт.
Dill 70g
700 мл
Barley Grits
250 г
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
75 мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Homemade Butter
40 г
Preparation steps
01
Куряче філе (зІ шкірою або без, за вашим бажанням) нарізаємо дрібними кубиками.
02
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо тонкими смужками.
03
Моркву чистимо і нарізаємо тонкою довгою соломкою або, ще краще, натираємо на тертці для корейської моркви.
04
На соняшниковій рафінованій олії обсмажуємо шматочки курячого філе. Додаємо до м'яса цибулю і моркву.
05
Обсмажуємо м'ясо з овочами на середньому вогні до м'якості моркви.
06
Перекладаємо вміст сковороди в невеликий сотейник або каструлю. Вливаємо окріп.
07
Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.
08
Промиту кілька разів перлову крупу всипаємо в каструлю до м'яса з овочами. Ставимо каструлю на сильний вогонь.
09
Коли вода повторно закипить, накриваємо каструлю кришкою і варимо на повільному вогні до готовності перлової крупи. У міру необхідності кашу перемішуємо і підливаємо окріп. У підсумку вода повинна повністю увібратися.
10
В кінці приготування додаємо в кашу вершкове масло і знімаємо каструлю з плити. Накриваємо рушником і даємо каші "дійти" ще 10 хвилин.
11
Після цього перлову кашу перемішуємо і, розклавши порційно, подаємо до столу в якості другої страви!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)