
А-ля Пучеро (гороховий суп)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
400 г.
Pork Leg
200 г.
Split Peas
100 г.
Homemade Fried Pork Sausage
100 г.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Lard
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Garlic
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Bread Crumbs
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Preparation steps
01
На ніч замочити горох у холодній воді. М'ясо ретельно промити під холодною водою, покласти в каструлю, сюди ж додати окорок і горох.
02
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити до готовності.
03
Ковбасу нарізати кубиками. Моркву очистити і натерти на тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
04
Додати в суп ковбасу, моркву і цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також лавровий лист. Варити суп протягом 30 хвилин.
05
Дістати окорок із супу, остудити, подрібнити, покласти в миску, додати до нього подрібнене сало, дрібно нарізаний часник і зелень. Збити яйця, додати в суміш разом із панірувальними сухарями. Ретельно перемішати, виліпити кульки. Обсмажити на розігрітій сковороді в олії. Додати м'ясні кульки в суп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)