
Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
8 шт.
Oyster Mushrooms
250 г.
Garlic
1 зубчик
Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg
150 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
60 мл.
Chong Soy Sauce 1l
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
1 ч. л.
Preparation steps
01
Гриби крупно порізати. Часник дрібно порубати. Шпинат порвати на середні шматочки.
02
Розігріти олію на сковороді, на великому вогні. Вилити злегка збиті яйця і смажити 3 хвилини, відсуваючи за допомогою лопатки края омлету, щоб сира яєчна суміш витікала з середини і теж готувалася.
03
Акуратно згорнути края готового омлету до середини, зняти його зі сковороди і відкласти в сторону, зберігаючи теплим.
04
Зменшити вогонь до середнього і обсмажити на сковороді гриби і часник протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати шпинат і готувати ще хвилину. Влити бульйон і соєвий соус, довести до кипіння. Додати суміш в омлет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)