
Салат з цибулею і оливками
До неподобства простий і дивовижно смачний салатик, який скрасить Ваше святкове застілля або сімейний обід. Всього два інгредієнти – хрустка ріпчаста цибуля і кисленькі оливки – здивують Вас багатою палітрою смаків. А все завдяки ароматної заправки з рослинної олії і оцту (бажано використовувати бальзамічний), яка зробить навіть таку звичайну закуску неймовірно пікантною і вишуканою. Такий салатик неодмінно оцінять вегетаріанці і ті, хто дотримується посту. Якщо бажаєте отримати більш несподівані смакові нотки, сміливо додавайте дольки апельсинів – і отримаєте традиційний марокканський салатик. Яскравий, свіжий, легкий і неймовірно смачний, він подарує неповторні хвилини задоволення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
200 г.
Losada Gordal Green Olives
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Runa Vinegar 9% 0.75l
5 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Додати оливки без кісточок. Змішати сіль, олію, оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)