
Суп з печених томатів
Суп з печених томатів легкий та швидко засвоюється організмом. Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою та сидите на дієті, вам він повинен особливо сподобатись, адже він надзвичайно ситний і водночас низькокалорійний. Ви тільки подивіться скільки смакоти містить цей дивовижний шедевр. Звичайно ж основу складають витончені за свою формою, ніжні та м’ясисті томати, які в поєднанні з духмяним запахом часничку та італійськими травами, можуть скласти конкуренцію будь-якому заморському делікатесові. Випечені в духовці плоди землі наповнять ароматом та любов'ю ваш дім, а в доповнені з правильно приготованим курячим бульйоном, зможуть радувати вас своїми смаковими властивостями та користю. Адже сумніву немає в тому, що приготовані з любов'ю та натхненням страви завжди споживаються на ура.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
300 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл
Garlic
2 зуб.
Basil in Pot
15 г
Eco Italian Herbs Seasoning
10 г
Auchan Powdered Sugar 200g
15 г
Food Studio Chicken Broth 500ml
100 мл
Packed Onion from 3kg
50 г
Preparation steps
01
Томати розрізати навпіл (горизонтально) і викласти на змащене олією деко.
02
Щедро посипати цукровою пудрою, травами і часником.
03
Запікати в духовці при температурі 190°C градусів протягом 20 хвилин.
04
Обсмажити дрібно нарізану цибулю, додавши трави і часник.
05
Покласти в блендер і подрібнити разом з помідорами до консистенції пюре.
06
Додати курячий бульйон, сіль, перець і процідити.
07
Перелити суп в супницю, прикрасити листям базиліка і оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)