
Песто з броколі
Ніжний, горіховий, багатий травами соус, наповнений традиційним італійським ароматом. Ви вгадали, мова йде про песто – один з найпопулярніших у світі густий, але соковитий соус характерного зеленого кольору. Раніше цей соус готували шляхом ретельного перетирання суміші в ступці товкачиком (звідси й назва), проте зараз, в еру сучасних технологій, приготування песто займе всього лише пару хвилин. Його основу обов'язково повинні складати три незмінні інгредієнта: оливкова олія, базилік і кедрові горішки. Цей несамовито ароматний соус має універсальне застосування. Його можна намазати на шматочок хліба, заправити їм салат, подавати разом з пастою, рибою, м'ясом і навіть додати в суп.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
400 г
Basil in Pot
20 г
Lemon
20 г
Walnut
100 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Броколі помити і розібрати на суцвіття. З половинки лимона вичавити сік й збризнути ним броколі. Додати сіль, перець, горіхи, базилік, оливкову олію і сир. Подрібнити всі інгредієнти в блендері до пастоподібного стану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)