
Томатний крем-суп з базиліком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nash sik Tomato juice 950ml
4 ст
Pink Tomato in Packing
4 шт
Basil in Pot
14 листочків
Homemade Butter
100г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1.5 ст
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Parsley 70g
для прикраси (порційно)
Preparation steps
01
Помідори очистити, видалити насіння і нарізати кубиками, змішати з томатним соком і викласти в каструлю.
02
Поставити на середній вогонь на 30 хвилин. Додати базилік і за допомогою блендера подрібнити до однорідного стану. Якщо немає спеціального блендера, перетерти через сито і повернути в каструлю.
03
Потім додати вершки і вершкове масло. Приправити сіллю і перцем за смаком. Помішувати до того моменту, поки масло не розчиниться.
04
Потім зняти з вогню, не дати супу закипіти.
05
Прикрасити петрушкою або листочком базиліку і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)