
Cуп-пюре з риби
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
750 г
Top Grade Wheat Flour
20 г
Homemade Butter
40 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл
Carrots
80 г
Badia Garlic and Parsley 141.7g
10 г
Packed Onion from 3kg
80 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Кістки не викидати, а покласти в каструлю, додати петрушку, залити водою і поставити варити для бульйону на середньому вогні.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'якоть риби нарізати шматочками. Сковороду з маслом розігріти, додати цибулю і м'якоть риби і смажити до золотистого кольору.
03
У каструлі або сотейнику розтопити масло, обсмажити на ньому борошно. Потім додати 4 склянки рибного бульйону, довести до кипіння і покласти шматочки обсмаженої риби. Варити на невеликому вогні близько 15-20 хвилин.
04
Після варіння суп процідити і протерти через сито, додати гаряче молоко, сіль, масло. Подавати суп можна з шматочками риби.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)