
Шоколадно-бананове парфе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч.л.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
2 ст.л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст.л.
Banana
1 шт.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Almond
20 г
Lemon
0,5 шт.
Preparation steps
01
Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в чашу блендера.
02
Туди ж всипте какао і ванільний цукор, влийте мед і 3 ст.л. води.
03
Збийте всі інгредієнти до однорідного стану, за консистенцією нагадує пудинг. При необхідності додайте ще трохи води.
04
Яблуко і банан мело наріжте і перемішайте. Збризніть лимонним соком.
05
Мигдаль подрібніть в блендері або порубіть ножем.
06
У високі склянки або посуд для десерту викладіть шар шоколадного пудингу, потім шар фруктів, посипте горішками, далі знову викладіть шар пудингу і т.д. - Кількість шарів зробіть на свій смак.
07
Готовий десерт подавайте негайно. В якості прикраси можна використовувати шоколадну крихту або шоколадне драже.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)