
Курячий суп з кольоровою капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
400 г
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
200 г
Milupa Green peas Puree 125g
100 г
Packed Potatoes
3 шт.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Pantanella Filini Pasta 500g
60 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Liubystok Whole Bay Leaf 10g
10 г
Preparation steps
01
Курку відварити в 3-х літрах підсоленої води, з додаванням лаврового листя.
02
Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
03
Картоплю очистити і нарізати кубиками.
04
У бульйон додати розморожені кольорову капусту, горошок і картоплю. За 5-7 хвилин до готовності додати макарони і моркву з цибулею. Варити на повільному вогні до повної готовності макаронів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)