
Кольорова капуста та броколі, запечені під вершковим соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
400 г
Broccoli
400 г
Homemade Butter
10 г
Top Grade Wheat Flour
10 г
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
500 мл
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Кольорову капусту і броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути овочі на друшляк. Сир натерти на тертці.
02
На сковороді розтопити вершкове масло і додати до нього борошно. Обсмажити борошно на маслі, додати вершки і довести суміш до кипіння. Додати в сковороду сир і прогріти до повного його розчинення. Додати сіль, перець і добре перемішати (соус повинен загуснути).
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти кольорову капусту і броколі у форму для запікання і залити вершковим соусом. Поставити форму в розігріту духовку і запікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)