
Закуска з копченого лосося і кропу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
250 г.
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
200 г.
Dill 70g
20 г.
Lemon
60 г.
Iberica Capers 250g
10 г.
Bread Crumbs
60 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити із картоплі пюре.
02
М'якоть риби відокремити від кісток, дрібно нарізати. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Лимон помити і натерти цедру на дрібній тертці. Каперси подрібнити. Змішати пюре, рибу, кріп, цедру, каперси, сіль і перець.
03
Сухарі висипати на пласку тарілку. Із отриманої маси сформувати кульки. Трохи їх приплюснути, і обваляти в сухарях.
04
Деко змастити оливковою олією. Викласти на нього рибні кульки і поставити в духовку. Запікати близько 12 хвилин до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)