
Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hipp Dairy-Free Oatmeal Porridge 200g
80 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл
Litniy Med Honey 750g
20 г
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
3 г
Seasoning Eco Cinnamon stick 20g
1 шт.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
15 г
Dried Figs
2 шт.
Preparation steps
01
Налити молоко в сотейник і додати чайну ложку меду. Поставити сотейник на невеликий вогонь і нагріти. Додати до молока ваніль і паличку кориці. Довести молоко до кипіння, додати вівсянку і варити, постійно помішуючи, близько 5-7 хвилин. Вимкнути вогонь і видалити паличку кориці. Накрити сотейник кришкою і залишити на кілька хвилин.
02
Інжир помити і нарізати скибочками. Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин. Додати до горіхів корицю, скибочки інжиру, 1 столову ложку меду і 1 столову ложку води. Близько 3-4 хвилин варити на середньому вогні до загусання. Додати соус з фруктами в кашу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)