
Салат "Соняшник"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Mushrooms Champignon marinated home-made
480г
Grilled Chicken Leg
200г
Onion
1шт
Carrot Boiled 500g
1шт
Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs
4шт
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
340г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
300г
Pringles Barbecue Sauce Flavored Chips 165g
150г
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100г
Preparation steps
01
Курячий окіст натерти спеціями «для курки» або ж сіллю з перцем, покласти на сковорідку, обсмажити до готовності і золотистого кольору.
02
Мариновані гриби розрізати навпіл, якщо вони невеликі, і на чверті, якщо вони великі.
03
Відокремити куряче м'ясо від кісточки і нарізати середніми шматочками.
04
Цибулю нарізати дрібними кубиками, яйця - середніми, натерти варену моркву.
05
На широке блюдо необхідно шарами послідовно викладати продукти, кожен змазуючи майонезом (за винятком шару яєць та цибулі). Отже, викладати в такій послідовності: куряче філе, відварна морква, порізані гриби, подрібнена цибуля, яйця і кукурудза.
06
Чорні маслини необхідно порізати половинками і покласти їх, не повністю закриваючи шар кукурудзи. Після цього потрібно викласти по колу тарілки чіпси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)