
Рагу із курки з буряковим карі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
1 кг.
Beetroot
0,5 кг.
Onion
1 шт.
Garlic
20 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
0,3 л.
Parsley 70g
30 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 г.
Cock Brand Curry Red Paste 50g
1 ст.л.
Homemade Butter
50 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
50 г.
Preparation steps
01
Курку порізати на кубики розміром 1-1,5 см. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло і змішати з оливковим, всипати туди карі та додати шматочки курки. Обсмажити до появи на м’ясі коричневої скоринки.
02
Відправити в сковороду до курки дрібно порізану цибулю та гриби, обсмажувати ще дві – три хвилини. Буряк нарізати кубиками трохи дрібніші, ніж курку, і всипати в сковороду. Тушкувати ще близько семи хвилин, помішуючи, щоб не пригоріло.
03
Дрібно насікти часник та відправити разом з цілими помідорами до сковороди та залишити на повільному вогні ще на п’ять хвилин. Коли все протушкується, влити курячий бульйон, довести до кипіння, після чого влити трішки вершків, посолити і тушкувати протягом ще декількох хвилин. За хвилину до готовності додати подрібнену петрушку і погасити вогонь.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)