Гарбузовий торт - Image

Гарбузовий торт

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином. Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду. Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.

Ingredients

Гарбуз

1 кг.

Вода

3 ст. л.

Вершки

200 мл.

Цукор

5 ст. л.

Вершкове масло

100 г.

Яблучний оцет

2 ст. л.

Борошно

250 г.

Яйця

1 шт.

Preparation steps

01

Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.

02

В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.

03

Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Гарбузовий торт – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua