
Листково-дріжджові конвертики з картоплею і сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
500 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Packed Potatoes
300 г.
Homemade Butter
за смаком
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Тісто повністю розморозити. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і зварити в підсоленій воді до готовності. Зробити з картоплі пюре, додавши вершкове масло.
02
Сир натерти на крупній тертці і додати в гаряче пюре, перемішати. Розкачати тісто і нарізати його квадратами (приблизно 8х8 см.). На кожен квадрат покласти трохи начинки і зліпити «конвертиком».
03
Духовку розігріти до 180°C. Яйце збити з сіллю. Конвертики викласти на деко і змастити яйцем. Залишити деко на 20-30 хвилин. Потім поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)