
Торт із горіхами, маком та родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
7 Flour 1kg
300 г.
Almond Nuts 150g
100 г.
Poppy
100 г.
Raisins
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Baking Soda 500g
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
30 г.
Homemade Butter
100 г.
Vinegar 9% 1l
1 ч. л.
Preparation steps
01
Взяти три невеликі миски, в них покласти 100 грам сметани, цукру та борошна. А також яйця, щіпку солі, соду погашену оцтом. Добре все перемішати.
02
Потім всипати мак у першу миску, в другу - порізані горіхи, в третю – промиті родзинки. Все це добре перемішати по черзі. Випікати при температурі 180°С, потрібно по 25-30 хвилин на кожний корж. Готовність перевірити зубочисткою. Кожний корж розрізати навпіл та залишити холонути.
03
В цей час приготувати крем. Змішати два яйця з цукром та борошном, влити молоко та все добре перемішати. В каструлю влити 250 мл., молока, підігріти на невеликому вогні, поки маса не загусне. В кінці додати вершкове масло та збити міксером. Розрізані коржі складати по черзі, потроху мастити їх кремом. Залишити торт холонути на декілька годин, щоб він краще просочився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)