
Олів'є з гірчичною заправкою
Щоб внести нотки новизни у звичні, трохи обридлі страви, не бійтеся експериментувати. Салат "Олів'є" - улюблена для багатьох страва, що стала, можна сказати, обов'язковим атрибутом новорічного столу. Роками цей салат багато господинь подають на стіл, не змінюючи нічого в рецепті. Але ж від того, що Ви додасте в цей салат новий інгредієнт, він не стане гірше, а скоріше - навпаки. Отже, прийшов час змін. Почнемо з маленького нововведення, але воно додасть у смакову палітру страви нові відтінки. Заправку для "Олів'є" зробіть, змішавши традиційний для цього салату майонез із гірчицею. Ось таке маленький відступ від звичного рецепта. Впевнені, що з такою ж легкістю Ви додасте в "Олів'є" нові несподівані інгредієнти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
200 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Khutorok Peas green 410g
160 г.
Vinnytsia Mustard 125g
10 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Шинку нарізати кубиками.
03
Гірчицю змішати з майонезом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)