
Морозиво «Джандуйя»
Таку назву морозиво отримало від шоколадної пасти, яка на третину складається з мелених лісових горіхів і в Італії називається джандуйо. Цей продукт був відомий в Італії ще в першій половині XIX століття. Шоколадна паста готується з шоколаду і масла, майже завжди з додаванням мелених горіхів, має густу, однорідну консистенцію, часто використовується при приготуванні морозива. Для приготування морозива «джандуйо» в домашніх умовах потрібен смажений фундук і темний шоколад. Крохмаль краще брати кукурудзяний. Готове морозиво «джандуйо» не залишить байдужим ні дорослого, ні дитину.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roasted Hazelnuts
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Salt Egypt
2 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
1 ст. л.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
У блендері подрібнити цукор, сіль і горіхи. Перекласти в каструлю, поставити на вогонь, залити молоком, довести до кипіння, при цьому постійно змішуючи. Прибрати суміш з вогню, накрити кришкою зверху, залишити на 20 хвилин.
02
Суміш перетерти через сито, перекласти в чисту каструлю. У склянці змішати трохи суміші і крохмаль, ретельно перемішати, влити в загальну суміш. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 2 хвилини, змішуючи.
03
Забрати каструлю з вогню, додати подрібнений шоколад, постійно змішувати, поки шоколад не розчиниться. Поставити в холодильник на 3-6 годин, періодично помішуючи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)