
Мариновані корнішони по-французьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nizhyn Salted Gherkins Cucumbers
450 г.
Carmencita Coarse Sea Salt 80g
1 ст. л.
Tarragon
1 стебло
Garlic
1 шт.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Mriya Black Pepper Peas 20g
10 шт.
Bay Leaf
1 шт.
Auchan Clove 10g
3 шт.
Runa Vinegar 9% 0.75l
600 мл.
Preparation steps
01
Викласти корнішони в миску, додати сіль. Перемішати, після чого викласти на рушник, зв'язати рушник за кути, підвісити над раковиною на 2 години (або покласти рушник із корнішонами в сито).
02
У літрову банку покласти естрагон, викласти шарами корнішони, зверху цибулю і нарізаний на чотири частини часник. Всипати спеції. У банці повинно залишитися 1-2 см. вільного місця.
03
Вилити оцет у каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, вилити в банку з корнішонами, повинно залишитися 1 см. вільного місця. Поставити на 3 тижні в темне прохолодне місце.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)