
Калакукко - фінський рибний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Homemade Butter
2 ст. л.
Chilled Hungarian Speck
200 г.
Baked Fish Fillet under Cheese
1 кг.
Onion
2 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
40 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g
за смаком
Preparation steps
01
Просіяти борошно (пшеничне і житнє по 200 г. кожного). Посолити. Влити склянку води кип'яченої (кімнатної температури). Змішати. Додати вершкове масло злегка розм'якшене. Вимісити тісто.
02
Загорнути тісто в харчову плівку. Відправити до холодильника на півгодини. Перейти до інших інгредієнтів.
03
Сало нарізати невеликими кубиками. Перекласти в тарілку. Очищену цибулю крупно порізати. Обсмажити спочатку в сковороді сало (8 хвилин), потім цибулю (ще 6 хвилин). Постійно помішувати.
04
Філе риби нарізати на шматки. Подрібнити в м'ясорубці з салом і цибулею. Додати в отриманий рибний фарш вершки, перець і сіль. Перемішати все.
05
Дістати тісто з холодильника. Розділити на дві половини. Одну розкачати в пласт (1 см.). Вирізати коло. Другу половину розкачати у більше за розміром коло і відкласти ненадовго.
06
Деко застелити пергаментом. Викласти на нього перше коло з тіста. Викласти усю начинку посередині. Другим колом накрити її і скріпити краї.
07
Зробити оригінальні прикраси: вирізати із залишків тіста листочки, зірочки, квіточки і прикрасити фінський пиріг. Поверхню покрити збитим яйцем.
08
Розігріти духовку до 250ºС. Поставити деко з пирогом. Запікати 15 хвилин. Потім зменшити температуру до 140ºС. Випікати 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)