
Хлібний пудинг із мускатним горіхом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Homemade Butter
2000 г.
Raisins
200 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
2 кг.
Preparation steps
01
Білий хліб нарізати скибочками, кожен шматочок намазати вершковим маслом, не товстим шаром.
02
Форму для випікання змастити маслом, викласти у форму хліб шарами, кожен шар посипати родзинками.
03
Яйця трохи збити. Змішати цукор з молоком, вершками і лимонною цедрою, нагріти дану суміш. Змішати молочну суміш з яєчною, залити загальної сумішшю хліб у формі.
04
Посипати зверху мускатним горіхом, випікати при 180°С протягом 30-40 хвилин. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)