
Еклери з вершково-сирним кремом
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
1 ст.
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Homemade Butter
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Domestic Cottage Cheese
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Preparation steps
01
У каструлю влити воду, додати масло і сіль. Постійно помішуючи поступово всипати борошно. Зменшити вогонь, розмішати масу до однорідності, зняти з вогню. Дати охолонути, після продовжити змішувати, збивати по одному яйцю.
02
Змастити деко маслом, за допомогою кондитерського мішка видавлювати тісто розміром з волоський горіх, випікати в розігрітій духовці. Через 10 хвилин після початку випікання, зменшити вогонь, продовжити випікати ще 10-15 хвилин, до підрум'янювання.
03
Готові еклери повинні охолонути. Для приготування крему в мисці розтерти сир із цукром, додати збиті вершки і ванілін, перемішати. Кондитерським мішком наповнити кожен еклер кремом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)