
Яєчно-картопляний пай
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
15 мл.
Packed Potatoes
350 г.
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
12 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Повністю розморозити готове тісто. Розділити його на 2 частини і розкачати кожну в пласт розміром трохи більше, ніж форма (бажано 30х30 см). Викласти один пласт тіста у форму для випічки, зробивши бортики. Розігріти духовку до 180-190 градусів.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Картоплю помити, очистити, нарізати тонкими скибочками. Змішати цибулю з оливковою олією. Розкласти цибулю по поверхні тіста.
03
Зверху викласти картоплю, розбити і залити зверху яйцями. Посипати все сіллю і перцем за смаком, а потім накрити другим пластом тіста. Скріпити краї тіста і поставити пиріг в розігріту духовку. Випікати пиріг близько 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)