
Банани з ванільним кремом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
50 г.
Homemade Butter
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Aro Powdered Sugar 250g
3 ст. л.
Banana
8 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Preparation steps
01
У сковороду покласти цукор, апельсинову цедру, влити 2 ст. л. води, варити, помішуючи, на повільному вогні до отримання карамелі золотистого кольору.
02
Додати 3 ст. л. вершкового масла, 4 ст. л. води і нагрівати 1-2 хв., щоб вийшов рідкий соус.
03
Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, покласти в сковороду з соусом і готувати по 1 хв. з кожного боку. Перекласти на велике блюдо, полити соусом.
04
В окремому посуді збити вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром в міцну піну. Щоб зробити крем менш жирним, розбавити жирні вершки в пропорції 1 до 3 - вершками з меншим відсотком жирності. Коли банани остигнуть покласти зверху ванільний крем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)