
Свинина в листковому тісті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
600 г
Rud Leaf Frozen Dough
500 г
Tulip Liver Pate 125g
300 г
Metro Chef Apricot in Syrup 720ml
4 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст.л.
Sesame
2 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Свинину нарізати досить тонкими шматками, натерти сіллю і перцем та обсмажити у розігрітій рослинній олії з двох сторін.
02
Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм.
03
Змастити тісто печінковим паштетом.
04
Абрикоси нарізати скибочками і викласти на паштет.
05
Зверху викласти підсмажене м'ясо.
06
Скрутити тісто в рулет і з'єднати краї зубочистками.
07
Духовку разігріти до 180°C.
08
Покласти рулет на деко швом вниз.
09
Яйце збити з молоком і цією сумішшю змастити рулет. Посипати його насінням кунжуту.
10
Зробити в рулеті кілька проколів і випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)