
Рисовий коктейль
Рисовий коктейль - чудовий напій, що має освіжаючі властивості. Рис використовується короткий. Його потрібно гарненько промити і замочувати не менше 8-ми годин. Для замочування використовується охолоджена кип'ячена або магазинна вода. Змішувати в блендері воду з рисом необхідно на найвищій швидкості протягом 5-ти хвилин. Якщо немає дрібного ситечка, процідіть коктейль через марлю і теж двічі. Рідина після цього повинна вийти однорідною, без грудочок. Коричневий цукор можна замінити медом - вийде теж дуже смачно і ще корисніше. За бажанням кількість цукру можна зменшити. У спеку додайте в приготований коктейль лід.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
100 г.
Akvulya Still Water 2l
500 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
30 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Рис добре промити і замочити на ніч у воді.
02
Змішати в блендері воду з рисом. Потім, через дрібне сито пропустити коктейль двічі.
03
Додати молоко, корицю і ванільний цукор, коричневий цукор. Добре перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)