
Рагу з яловичини з червоним вином і грибами
Коли не знаєте, що приготувати на обід або вас замучили буденні страви, радимо знаходити натхнення на нашому сайті. Такий гість, як рагу з яловичини з червоним вином та грибами, не лише порадує ваших близьких прекрасним смаком, а й позитивно відобразиться на настрої. Відмінне поєднання інгредієнтів надасть можливість насититись вдосталь, коли голод замучив, і, крім того, отримати максимум задоволення від отриманого результату. Ми маємо просто кулінарний шедевр, що включає в себе смак поживної яловичини, хрумкої морковки, духмяного часничку та колоритних грибочків – печериць. Такий перелік інгрідієнтів змусить вас насолоджуватись цією стравою з кожною ложкою. Готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких і приносьте їм радість!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kuhne Red Wine Vinegar 250ml
750 мл.
Onion
1 шт.
Chilled Bacon
250 г.
Garlic
3 зубчики
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
500 г.
Beef Stew
750 г.
Carrots
750 г.
Preparation steps
01
У великій глибокій (краще чавунній) сковороді з кришкою, підсмажити бекон на середньому вогні 5 хвилин.
02
Додати цибулю і часник і тушкувати ще кілька хвилин. Потім додати яловичину і підрум'янити 5 хвилин, помішуючи.
03
Додати червоне вино, гриби, моркву і трави. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)