Свинина з виноградом - Image

Свинина з виноградом

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Напевно, всі чули і навіть переконувалися, що м'ясо свинини дуже смачне в поєднанні з виноградом. Адже плоди винограду надають страві особливий смак і соковитість. Ми вирішили піти далі, і пропонуємо вам м'ясо з виноградом та ще й у винному соусі. Такий соус надає страві приємний аромат, ще більш насичений і незабутній смак. Для безалкогольного варіанту страви можете спробувати замість вина додати гранатовий або виноградний сік. Ще один варіант - гранатовий соус. Він теж смачно поєднується зі свининою. Словом, із соусом ви можете експериментувати, щоб підібрати те, що вам найбільше припало до смаку.

Ingredients for the recipe

Dymni Tradytsiyi Dry-Curing Pork Tenderloin 120g
197.00

Dymni Tradytsiyi Dry-Curing Pork Tenderloin 120g

120 g

Ingredients

Dymni Tradytsiyi Dry-Curing Pork Tenderloin 120g

150-200 г.

Grape

300 г.

Вино Chateau Perthus Red Dry Wine 13% 0.75l

150 мл.

Dr.Oetker Corn Starch 200g

Vinnytsia Mustard 125g

0.5 ч.л.

Homemade Butter

1 ст.л.

Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g

1 ст.л.

Salt Egypt

За смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

За смаком

Preparation steps

01

Виноград помити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.

02

Свинину злегка відбити, присолити і обсмажити на сильному вогні на рослинному маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. У сковорідку з м'ясом додати виноград.

03

Потім влити вино і протушити все 20-25 хв.

04

М'ясо і виноград викласти на блюдо. Розвести крохмаль холодною кип'яченою водою і тонкою струєю, постійно помішуючи ввести у винний соус. Додати вершкове масло, гірчицю, сіль, перець. Все добре перемішати. У соус повернути виноград та м'ясо і прогріти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min