
Яловичина по-кавказські (в мультиварці)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Onion
1 шт.
Garlic
5 зуб.
Carrots
1 шт.
Red Chili Pepper
4 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
40 г.
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
100 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
30 г.
Puchok-Svizhachok Baby Spinach 75g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву та цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.
02
М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.
03
Закрити кришкою й поставити на режим «плов».
04
Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.
05
Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.
06
Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)