
Пельмені своїми руками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
500 г.
Akvulya Still Water 2l
350 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Chilled Pork Minced Meat
1 кг.
Onion
1 шт.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Bay Leaf
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно просіяти муку. Потім викласти її гіркою та зробити заглиблення посередині. Вкинути в нього яйце, одну столову ложку води та посолити. Тісто добре вимісити, при цьому додавати трішки води. Накрити його вологим рушником та залишити на 30 хвилин.
02
В цей час готувати фарш. Для цього порізати дрібно цибулю. Змішати її з фаршем, звичайно ж, посолити та поперчити.
03
Тісто поділити на дві частини. Зробити з нього ковбаску та порізати її на шматочки. Розкачати качалкою кружечки та покласти на них по одній чайній ложці начинки. З'єднати краї. Взяти пельмень двома руками за краї і з'єднати їх так, щоб вийшло "вушко". Щільно притиснути пальцями, щоб кінці могли склеїтись. Так зліпити всі пельмені.
04
Закип'ятити води, вкинути туди сіль, перець, лавровий листок та пельмені. Варити протягом 5-7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)