
Чилі кон карне
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
700 г.
Lyubystok For Mulled Wine Spices
1 ч. л.
Garlic
3 часточки
Florex Hair Color Cream Dark Chocolate
15 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
5 ст. л.
Onion
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
1/2 шт.
Hutorok Pickled Tomatoes 700g
650 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
25 г.
Lime
1 шт.
Red Chili Pepper
2 шт.
Preparation steps
01
М'ясо (яловичину) порізати на дуже маленькі шматочки. Покласти в миску і ненадовго відкласти у сторону.
02
У сковороді підігріти соняшникову олію. Узяти м'ясо і обсмажити. Готування яловичини повинне дійти від випарювання рідини до початку зарум'янювання.
03
Перейти до прянощів і овочів. Орегано, перець чілі і зіру змішати в ступці і подрібнити.
04
Овочі очистити і помити: часник, чилі, цибулю, болгарський перець. Нарізати кубиками і покласти в миску.
05
Тим часом, обсмажене м'ясо перекласти в каструлю. У сковороду, де готувалося м'ясо всипати цибулю. Обсмажити до прозорості і підсипати інші овочі. Помішати все і готувати 3 хвилини. Засипати спеції.
06
На слабкому вогні протушкувати суміш ще 3 хвилини. Готову овочеву суміш висипати в каструлю з м'ясом.
07
Залити вміст каструлі консервованими томатами. Потім - 1/2 склянки окропу (можна замінити бульйоном). Посолити. Додати цукор і перемішати.
08
Тушкувати 90 хвилин на слабенькому вогні. Після - засипати квасолю. В цей час розрізати лайм навпіл. Видавити з половинки сік. Влити в каструлю.
09
Не забувати помішувати. Тушкувати, накривши кришкою, ще 30 хвилин. Шоколад (гіркий) поламати на шматочки і за 5 хвилин до готовності страви всипати в каструлю. Знову добре перемішати. Готово!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)