Шарлотка з кислими яблуками та корицею - Image

Шарлотка з кислими яблуками та корицею

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Шарлотка - пиріг, який відомий і улюблений в багатьох країнах світу. Імовірно, створений він був у Франції, країні, яка по праву може називатися "еталоном кулінарії". Існує кілька версій походження назви пирога, але найбільшу популярність отримали декілька. За однією з версій шарлотка названа на честь королеви Шарлотти, дружини британського короля, яка і запропонувала рецепт придворним кухарям. Інша версія походження свідчить, що придуманий пиріг був французьким кухарем, який таким "солодким способом" розповів про почуття до своєї коханої, яку, як уже можна здогадатися, звали Шарлотта. Але, тим не менш, хто б не створив цей пиріг і на чию би честь його не було названо, головне результат - у світі з'явився смачний, повітряний і надзвичайно ніжний яблучний пиріг.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Top Grade Wheat Flour

200 г

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

4 шт.

Dobryk Baking Powder

7 г

Eco Ground Cinnamon

10 г

Auchan Powdered Sugar 200g

20 г

Preparation steps

01

Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками й збризнути їх лимонним соком. Форму змастити оливковою олією і викласти в неї яблука. Додати до яблук корицю і залишити на певний час.

02

Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця збити міксером. Поступово додавати цукор, продовжуючи збивати. Додати просіяне борошно, потім розпушувач.

03

Залити яблука тістом. Покласти форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min