
Баклажани з кускусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fine Life Couscous 800g
200 г.
Eggplant
4 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 шт.
Red Pepper
1 шт.
Green Pepper
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
2 ст. л.
Grana Padano 32% cheese
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Garlic
1 зуб.
Preparation steps
01
Кускус відварити в підсоленій воді до готовності.
02
Баклажани помити, обсушити, розрізати уздовж. Вийняти м'якоть, залишивши борти і посолити.
03
Зелену цибулю і часник почистити, дрібно нарізати кружечками і підсмажити на оливковій олії. М'якоть баклажанів подрібнити і додати до цибулі.
04
Перець помити, розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати невеликими шматочками. Також додати до цибулі і баклажанів.
05
Смажити 2 хвилини, постійно помішуючи. Посолити і поперчити. Додати кускус і тушкувати ще 2 хвилини.
06
Половинки баклажанів наповнити начинкою з овочів і кускусу, посипати тертим сиром і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180˚С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)