
Вафлі з пармезану
Вафлі з пармезану, без сумніву, сподобаються любителям сирної випічки. Щоб надати вафлям різні відтінки смаку, за бажанням в процесі приготування можна додати до сирної маси подрібнену зелень, зокрема петрушку і кріп. Можна поекспериментувати з тархуном і чебрецем. Хочете отримати десертний варіант, шукайте цікаві добавки. Якщо у Вас немає форми для вафель, використовуйте деко, накритий листом пергаменту. Пармезанові вафлі за запропонованим рецептом подають до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
300 г.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. Форму для випікання вафель змастити маслом.
02
У мисці змішати тертий сир і борошно, перемішати.
03
Викласти тісто у форми для вафель, поставити в духовку, випікати протягом 10 хвилин.
04
При подачі покласти зверху на вафлі шматочок вершкового масла.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)