
Сирне печиво "Конвертики"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Cottage Cheese 9%
400 г.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Preparation steps
01
Кисломолочний сир потрібно розтерти з цукром і яйцем, додати розпушувач. Також можна за смаком додати трохи ванільного цукру.
02
Вершкове масло розтопити і дати час охолонути.
03
Змішати вершкове масло з сирною сумішшю.
04
Потім потрібно поступово в цю суміш додати борошно і замісити не дуже круте тісто.
05
Далі для зручного розкатування, стіл потрібно присипати борошном. Тепер можна ропочинати розкатувати тісто. Розкатувати потрібно пласт завтовшки в 0,5 см.
06
Ножем нарізати невеликі квадратики. І в серединку кожного квадратика насипати трохи цукру. Далі кути квадратика потрібно защіпнути, щоб вийшов конвертик.
07
Готові конвертики потрібно викладати на деко, застелене пергаментом для випікання. Пергамент можна трохи змастити маслом.
08
Випікати 25 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)