
Штрудель з кисломолочним сиром і кабачками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
300 г
Carrots
200 г
Cottage Cheese 9%
200 г
Squash
300 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, додати розчавлений часник і смажити до появи аромату, потім видалити.
02
Додати очищену і порізану кільцями моркву, готувати 5-7 хвилин під закритою кришкою.
03
Всипати нарізані півкільцями кабачки, приправити сіллю і перцем за смаком, тушкувати ще 10 хвилин.
04
Злегка охолодити овочі, додати сир і перемішати.
05
Тісто розкатати в прямокутник 30 на 40 см, розподілити начинку по всій поверхні тіста і сформувати штрудель.
06
Змастити поверхню штруделя збитим яйцем, зробити зверху кілька надрізів.
07
Викласти штрудель на деко, застелене пергаментним папером, і випікати в духовці при 200 градусах близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)