
Пиріг "Подих осені"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Johnprince Apple 70+
600 г.
Carrots
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
7 Flour 1kg
100 г.
Almond
100 г.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
0,25 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Veres Apricot Jam 370g
50 г.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст. л.
Preparation steps
01
Натерти на тертці 100 г. яблук і 200 г. моркви.
02
Відокремити білки від жовтків. Збити в мисці масло з жовтками (вершкове масло має бути кімнатної температури).
03
Розмолоти в блендері мигдаль з 50 г. цукру.
04
Просіяти борошно з розпушувачем, додати мелений мигдаль. Отриману суху суміш додати в масляну. Ретельно перемішати. В отримане тісто додати натерті яблука з морквою.
05
Збити білки з 50 г. цукру. Обережно вмішати їх в тісто.
06
Нагріти духовку до 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
07
Вимити 500 г. яблук, очистити від серцевини, нарізати тонкими скибочками, скропити лимонним соком. Викласти порізані яблука на тісто.
08
Поставити форму в духовку на 50-60 хвилин. Готовий пиріг змастити зверху нагрітим джемом. Остудити, вийняти з форми, посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)