
Нухут шурпа з бараниною
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
1 кг.
Chickpea
5 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 г.
Packed Potatoes
500 г.
Onion
300 г.
Tomato
3 шт.
Garlic
1 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Carrots
5 шт.
White Cabbage
300 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У вечері замочити нухут холодною водою, якої повинно бути в два рази більше. У казані розігріти олію та обсмажити на ній м'ясо з дрібно порізаною цибулею, до появи рум’яної скоринки, потім посолити та поперчити. Часник цілими зубцями та порізану на чотири частини цибулю покласти до залитого м’яса, кип’яченою водою.
02
Злити воду через п'ятнадцять хвилин та покласти до казана замочений попередньо нухут та моркву. Поварити годину на повільному вогні. Далі покласти помідори, порізані на шість частин, болгарський перець на чотири та капусту, величиною з долоню.
03
Це все продовжити варити ще півтори години, поки нухут не буде майже готовий. Через півгодини додати картоплю, крупно нарізану. Як тільки картопля буде готова, вимкнути газ та дати настоятися хвилин 10 – 15, і розлити по тарілках.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)