
Кільця з начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast-free Rye Bread 300g
6 скибочок
Barilla Cannelloni Pasta 250g
6 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Oniss Beef Meat Pate 240g
60 г.
Sesame Condor 100g
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
1 зубок
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Spice Dried Basil
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.
02
Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
03
На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.
04
Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.
05
Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.
06
З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.
07
Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.
08
Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.
09
Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.
10
При подачі можна прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)