
Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді
Скажемо відразу, ця риба для людей, які віддають перевагу незвичайним на смак стравам. Погодьтеся, не всі люблять імбир, а тим більше в поєднанні з медом і гірчицею. Але не поспішайте відмовлятися робити цей запашний маринад! Це тільки здається, що смак риби буде дивний і не зовсім приємний. Коли ви подасте страву на стіл, всі гості будуть приємно здивовані цьому запашному запаху. А смак, який на перший погляд досить незвичайний, зачарує їх назавжди. Риба в такому маринаді виходить м'якою, соковитою і незабутньою на смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Steak
2 шт.
Litniy Med Honey 750g
2 ст.л.
Ginger
10 г
Chong Soy Sauce 1l
1 ст.л.
Vinnytsia Mustard 125g
5 г
Lemon
50 г
Sesame
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати ємність для запікання, застелити її фольгою з розрахунком, щоб нею можна було закрити ємність зверху.
02
Викласти в неї стейки. Змішати всі інгредієнти для маринаду (мед, імбир, соус, гірчицю, лимонний сік), залити ним рибу і залишити в холодильнику на 1 годину маринуватися.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів.
04
Дістати рибу з холодильника, укласти ємність з лососем на фольгу. Фольгу закрити. Запікати рибу при 180°C градусах: перші 10 хвилин із закритою фольгою, решту 20-25 до готовності - відкривши фольгу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)