
Корнуольські пиріжки
Корнуольські пиріжки - страва англійської кухні. Це гарячі напівкруглі пиріжки з м'ясною начинкою. Батьківщиною цієї страви є графство Корнуолл на південному заході Англії, де в XVII-XIX століттях місцеві шахтарі брали такі пиріжки з собою у забій. З тих пір вони стали традиційною стравою не тільки в даній місцевості, але і придбали величезну популярність по всій Англії. Крім звичної начинки з м'яса, існує й безліч інших її варіантів. Це може бути і картопля з цибулею, і шинка, і рис з яйцем, і сир з цибулею-пореєм. Важливо, щоб пиріжки подавалися теплими, відразу з духовки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Red Onion
1 шт.
Chilled Beef Tenderloin
300 г.
Kulinarium Meister shortbread dough 500g
500 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Тісто розкачати в лист, розділити на 4 круглих пласта, розміром 18 см.
02
У мисці змішати нарізане маленькими шматочками м'ясо, подрібнену цибулю, влити трохи води, посолити і поперчити за смаком.
03
Викласти начинку на кожен пласт, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути краї. Поставити деко з пиріжками в холодильник на 15 хвилин.
04
Зменшити температуру духовки до 180°C, покласти деко з пиріжками в духовку, випікати протягом 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)