
Жаренка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Packed Potatoes
1 кг.
Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g
50 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Hutorok Rye Flour 900g
1 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.
02
Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.
03
Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.
04
Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.
05
Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)